Πόσον καιρό θα μπορούσε η επιχείρησή σας να παραμείνει κερδοφόρα εάν χάνατε για πάντα την πρόσβαση σε κρίσιμα δεδομένα σας; Σύμφωνα με έρευνες, μόνο το 35% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων θα παρέμενε κερδοφόρο για πάνω από τρεις μήνες και περισσότερες από τις μισές θα ήταν μη κερδοφόρες, μέσα σε έναν μήνα από την απώλεια πρόσβασης στα κρίσιμα δεδομένα τους.

Δυστυχώς, τέτοιες απειλές είναι πάρα πολύ συχνές, αφού ο αριθμός των επιθέσεων ransomware κατά επιχειρήσεων αυξάνεται θεαματικά. Αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες συχνά δεν προστατεύονται τόσο καλά όσο μια μεγάλη επιχείρηση.

Γίνετε η εξαίρεση. Αποκτήστε στρατηγική άμυνας.

Η διασφάλιση των δεδομένων και της επιχείρησής σας, απαιτεί γνώση και εφαρμογή μερικών απλών αλλά αποτελεσματικών πρακτικών:

  1. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας σε τακτική βάση και βεβαιωθείτε για τη δυνατότητα ανάκτησή τους.
  2. Ενοποιήστε τη διαδικασία του backup σε φυσικά, virtual και cloud περιβάλλοντα.
  3. Ασφαλίστε τις υποδομές σας με ενημερωμένο λογισμικό και τα κατάλληλα access controls.
  4. Εκπαιδεύστε τους υπαλλήλους σας για τους κινδύνους και πώς να τους αποφύγουν.

Σχεδιάστε σήμερα μία στρατηγική για την προστασία των δεδομένων σας από επιθέσεις ransomware. Η Performance Technologies με τις λύσεις της VERITAS σας διασφαλίζει!

Ransomware: Μια αυξανόμενη παγκόσμια απειλή

Διαβάστε την πλήρη έκθεση για να μάθετε πώς 21 χώρες αξιοποιούν στρατηγικές ανθεκτικότητας για την καταπολέμηση των επιθέσεων ransomware.

Veritas Ransomware Resiliency Report

Κατεβάστε το executive summary

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn